Dakkapel in Assen

Wil je een dakkapel laten plaatsen in Assen? Dan staat Bremer Dakkapellen voor je klaar. Met een dakkapel creëer je niet alleen meer woon- en leefruimte, ook stijgt je woning in waarde. De kleine zolderkamer wordt een volwaardige slaapkamer of kan met een dakkapel prima als kantoor gebruikt worden. Maar ook die kleine slaapkamer op de eerste verdieping kan als extra slaapkamer gebruikt worden wanneer er een dakkapel op wordt geplaatst. Wil jij ook een dakkapel laten plaatsen in Assen? Neem dan contact met ons op. Persoonlijk contact, korte lijntjes en ruim 25 jaar ervaring zorgen voor tevreden klanten.

De voordelen van een dakkapel in Assen

Dakkapellen worden door Bremer Dakkapellen in één dag bij jou thuis geplaatst. Dat betekent dat je niet lang in de rommel en stof zit en dus weinig overlast hebt van het plaatsen van de dakkapel in Assen. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame materialen, welke een lange levensduur garanderen. Dat betekent kwaliteit. Een dakkapel in Assen, geplaatst door Bremer Dakkapellen, levert dan ook veel voordelen op:

  • Dakkapel in één dag geplaatst
  • Ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Gebruik duurzame en kwalitatieve materialen
  • Persoonlijk contact

Daarnaast brengt een dakkapel:

  • Meer ruimte
  • Meer wooncomfort
  • Een betere ventilatie
  • Meer lichtinval
  • Waardestijging van je woning
Betere lichtinval is één van de voordelen van een dakkapel in Assen

Dakkapel in 1 dag geplaatst

Bremer Dakkapellen plaatst dakkapellen in Assen in 1 dag. Dat is wel zo fijn voor jou, omdat je slechts geringe tijd in de puin zit. Voordat we bij jou in Assen de dakkapel komen plaatsen, wordt het nodige voorwerk in onze werkplaats verricht. Daar wordt de dakkapel op maat gemaakt en deze wordt in zijn geheel verplaatst naar Assen. In de ochtend komen we bij jou aan en gaan we aan de slag. Nadat het dakraam uit de woning gehaald wordt, zorgen we ervoor dat het gat in het dak passend gemaakt wordt. Hierna zal de dakkapel met behulp van een kraan op de woning geplaatst worden. Na bevestiging wordt de dakkapel in Assen met loodvervanger wind- en waterdicht gemaakt. Vanaf een uur of twee in de middag is de dakkapel in principe klaar en kan er van start gegaan worden met de afwerking ervan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij profiteren van alle voordelen van een dakkapel in Assen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bremer Dakkapellen. Wij helpen je graag verder met het plaatsen van een dakkapel.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Dakkapel op maat laten maken in Assen

Wij werken niet met standaard kant-en-klaar dakkapellen. Dat is dan ook één van de redenen dat we graag persoonlijk bij je langs komen om een passende offerte uit te brengen. Tijdens ons bezoek kunnen we de juiste maten opnemen en een offerte op maat maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij hebben verschillende dakkapel modellen ter voorbeeld. Samen kunnen we een geschikt model uitzoeken en de gewenste materialen. Wil je je dakkapel in Assen laten plaatsen compleet met zonwering? Dan is dat ook mogelijk. Met screens, rolluiken of knikarmschermen houd je de zon buiten en blijft het tijdens warm zonnige dagen heerlijk koel binnen. Voor de bekleding van de buitenkant van de dakkapel maken we gebruik van kunststof gevelbekleding. Wij maken graag gebruik van gerenommeerde merken welke van hoge kwaliteit zijn. Dit verhoogt de levensduur van de dakkpel in Assen en zorgt ervoor dat jij langer kunt genieten van de dakkapel.

Dakkapel prijzen

Doordat wij geen gebruik maken van standaard dakkapellen en elk dakkapel uniek is, is er geen vaste prijs voor de dakkapellen. De prijs van de dakkapel in Assen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het afhankelijk van de materialen die we gaan gebruiken. Onze voorkeur gaat uit naar hoge kwaliteit en duurzame materialen. Door gebruik te maken van deze materialen kunnen wij tot 10 jaar garantie geven op de dakkapel in Assen en kun jij langer van jouw dakkapel genieten. Daarnaast is de grootte van de dakkapel ook van invloed op de prijs. In principe kunnen wij alle dakkapellen in Assen plaatsen. In sommige gevallen is een vergunning voor het plaatsen van de dakkapel in Assen dan wel noodzakelijk, maar daar kunnen onze vaklieden je uitstekend in adviseren. Wil jij de exacte prijs van het laten plaatsen van een dakkapel in Assen weten? Dan komen we graag bij je langs om een offerte op maat te kunnen maken. Zo ben je verzekerd van een zo compleet mogelijke prijs.

De prijs van een dakkapel in Assen is onder andere afhnakelijk van de grootte

Meer ruimte met een nokverhoging

Bij een schuin dak en het vergroten vanje leef- en woonruimte, denk je vaak als eerste aan een dakkapel. Met een dakkapel vergroot je je wooncomfort en maak je van een kleine ruimte een volwaardige kamer. Echter, in sommige gevallen is een nokverhoging een betere optie. Bij een nokverhoging wordt de nok, ander dan bij een dakkapel, ook verhoogd. Op deze wijze wordt er nog meer ruimte gerealiseerd. Dit is uitstekend toe te passen in lage zolderruimtes. Meer weten over de nokverhoging? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag en bespreken de mogelijkheden met je.

Persoonlijk contact met Bremer Dakkapellen

Op zoek naar meer ruimte en wooncomfort? Laat dan een dakkapel plaatsen in Assen door Bremer Dakkapellen. Onze vaklieden hebben ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en zijn onze lijntjes kort. Je kunt bij ons terecht met speciale wensen en of je nu kiest voor een extra groot dakkapel of juist een bescheiden model, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

“We hebben een zee van ruimte erbij en het ziet er ook nog een super uit van buiten en van binnen. Keurig werk en prima service. Top!”