Kunststof kozijnen

Steeds vaker zien we dat bewoners hun woning van kunststof kozijnen voorzien. Vooral bij renovaties van woningen worden (rotte) houten kozijnen vervangen door de kunststof variant. Bremer Dakkapellen levert en plaatst overal in je huis of pand kunststof kozijnen. We leveren onze kunststof kozijnen met de profielen van Gealan. Met dit merk garanderen wij de beste kwaliteit voor je woning. Deze kozijnen beschermen optimaal tegen alle weertypes. Onze kunststof kozijnen vallen tevens onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onze kunststof kozijnen vallen onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voordelen van kunststof kozijnen

Dat er steeds vaker voor de kunststof kozijnen gekozen wordt, is natuurlijk niet zonder reden. Het kunststof biedt verschillende voordelen ten opzichte van hout of andere materialen:

  • de kozijnen worden geproduceerd van duurzaam materiaal dat tot wel 50 jaar meegaat
  • kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hoeven niet geschilderd te worden
  • de kozijnen zijn zowel warmte- als geluidsisolerend
  • kunststof kozijnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • naast de gladde structuur zijn de kozijnen ook verkrijgbaar in een houtnerfstructuur
  • het materiaal waarvan de kozijnen geproduceerd worden is milieuvriendelijk en recyclebaar
Kunststof kozijnen laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Kunststof kozijnen vakkundig geplaatst

Wanneer je kiest voor de kunststof kozijnen van Bremer Dakkapellen, kies je voor kwaliteit. Niet alleen maken wij gebruik van duurzaam, milieuvriendelijk en kwalitatief materiaal, ook worden de kunststof kozijnen op vakkundige wijze geplaatst door onze professionals. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en kunnen je uitstekend adviseren wat betreft de structuur en de kleurkeuze. Ook is het mogelijk om er bijpassende horren bij te bestellen. Deze worden op maat gemaakt en kunnen wij bij het plaatsen direct voor je monteren. Doordat wij eerst bij je langs komen en verschillende maten opnemen, krijg je van ons een offerte op maat. Uiteraard is deze vrijblijvend.

Bremer Dakkapellen plaatst kunststof kozijnen in Hoogeveen en in een straal van 30 km hiervan. Dus ook in Assen, Emmen, Beilen en Meppel helpen we je graag met de montage van deze onderhoudsvrije kozijnen.