Zolder laten renoveren

De zolderruimte is vaak de ‘vergeten’ ruimte van je woning. Vaak wordt de zolder gebruikt als opslag voor alles wat niet of nauwelijks wordt gebruikt. Toch biedt dit deel van je woning unieke kansen. Je zolder laten renoveren is dé manier om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen. Vraag nu een offerte aan, dan maken wij jouw zolder compleet.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd een resultaat op maat
  • Optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Zolder laten renoveren?
Ons team staat voor je klaar

Haal alles uit je zolder

Ben je op zoek naar meer ruimte of wil je juist jouw zolder onderverdelen in verschillende kleinere ruimtes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van je wensen maken wij standaard een aanpak op maat. Kies ook voor de vele voordelen die zolderrenovatie te bieden heeft.

  • Meer ruimte
  • Betere isolatie
  • Beter natuurlijk lichtinval
  • Nieuwe indeling van de ruimte
  • Verhoog de waarde van je huis
Haal het meeste uit je zolder met een zolderrenovatie.

Haal ook het meeste uit je zolder. Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen, kunststof kozijnen en het afwerken en renoveren van zolderruimtes, zijn wij de aangewezen specialist om jouw zolder naar een nieuw niveau te tillen.

Dakkapel in één dag geplaatst
Meer dan 30 jaar ervaring
Tot 10 jaar garantie

Standaard een aanpak op maat

Helaas komt het te vaak voor dat wij bij klanten een dakkapel op het dak plaatsen en dat vervolgens blijkt dat de rest van de zolderruimte achtergesteld is. Het ontbreekt vaak aan de juiste isolatie of een nette afwerking van de binnenkant van het dak. Er valt zoveel te winnen met de juiste renovatiewerkzaamheden. Gelukkig kunnen wij je hier volledig bij helpen.

De eerste stap is voor ons altijd een grondige evaluatie. Dat betekent dat we precies willen weten wat je huidige zolder situatie is en welke wensen je hebt. Natuurlijk adviseren wij ook uitgebreid over de mogelijkheden en wat wij denken dat in jouw situatie een goede oplossing is. Zodra we het beeld compleet hebben, gaan we voor je aan de slag. Met de juiste maat aanpak brengen we elke klus tot een goed resultaat.

Onze klanten aan het woord

Wat een vakmensen! Vanaf dag 1 werden wij goed begeleid in de keuze voor onze kunststof kozijnen. Duidelijke en heldere communicatie. Tijdens het plaatsen waren alle monteurs super vriendelijk, werkte zeer zorgvuldig en schoon en zeer beleefd. Wat een staaltje vakwerk hebben deze mannen geleverd. In één woord top! Fam. Vos - Assen

L Lianne Vos-Klinkhamer

Bremer dakkapellen heeft de werkzaamheden volgens afspraak en stipt op tijd uitgevoerd. Er wordt gewerkt met vriendelijk en deskundig personeel en de nazorg is prima. Niets dan lof van onze kant. Fam. van Gerwen.

H Henk van Gerwen

Vorige week een dakkapel laten plaatsen en alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Een fijne samenwerking en prettige communicatie. Een leuk/gezellig team klussers om over de vloer te hebben.

B Bianca Eising

Meer licht en meer ruimte

Een zolderruimte is meer dan een bergruimte. Wil jij jouw zolder transformeren tot een prachtige extra slaapkamer, hobbykamer of studeerkamer? Dan wil je hier natuurlijk net als in de rest van je huis een natuurlijke lichtinval creëren. De beste optie is in dit geval een dakkapel laten plaatsen. Niet alleen zorg je zo voor meer licht op zolder, je vergroot direct ook de beschikbare ruimte. Met een dakkapel transformeer je jouw zolder tot een volwaardige ruimte die nieuwe mogelijkheden biedt.

Dakkapel in één dag

Het laten plaatsen van een dakkapel is voor veel mensen een flinke uitdaging. Misschien maak jij je ook zorgen over de overlast of de afwerking. Geen zorgen. Wij verzorgen het gehele proces, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. We ontwerpen en bouwen een dakkapel die precies voldoet aan al je wensen. Deze plaatsen we dan snel en vakkundig op je woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en efficiënte werkwijze plaatsen wij jouw nieuwe dakkapel al in één dag. We zorgen ervoor dat deze netjes is afgewerkt en naadloos aansluit bij de rest van je zolderruimte. Zo weet je zeker dat je nooit lang rommel en overlast ervaart van onze werkzaamheden. Haal ook meer uit je zolder met een dakkapel.

Een nieuwe dakkapel voor je zolder

Dakkapellen plaatsen wij in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder de verschillende modellen of laat je adviseren door onze specialisetn.

Dakafwerking voor een mooi resultaat

Vaak kiezen mensen ervoor om de houten balken van de dakconstructie zichtbaar te laten. Zeker in oude woningen zijn de dakspanten op zolder goed zichtbaar. Hoewel dit een authentiek en robuust karakter aan je zolder geeft, gaat dit ten koste van de isolerende waarde van je dak. Wil jij de binnenkant van je dak op vakkundige wijze laten afwerken om zo je zolder te verduurzamen? Of wil je de binnenkant van je zolderdak laten afwerken voor een mooier geheel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zolder verduurzamen

Verduurzamen, als huiseigenaar ontkom je er eigenlijk niet meer aan. We zijn allemaal druk bezig met zonnepanelen aanleggen en warmtepompen installeren. Maar dit soort grote investeringen zijn niet direct nodig om een flinke slag te maken. Een goed geïsoleerde zolder biedt verschillende voordelen om je huis te verduurzamen.

Zo kun je jaarlijks flink wat besparen op energiekosten door te investeren in een goed geïsoleerd dak. De warmte in je huis stijgt op. Zorg dat deze geen kant op kan en laat ons je zolderruimte en dakconstructie voorzien van de juiste isolatie. Daarnaast leveren wij standaard kunststof kozijnen en dakkapellen die optimaal geïsoleerd zijn. Zo maken we stap voor stap de verduurzaming van je zolder compleet.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met het verduurzamen van je woning? Neem dan vrijblijvend contact met je op. We helpen je graag verder.

Laat je zolder renoveren door de vakmensen van Bremer Dakkapellen.

Investeer in de toekomst van je woning

Professioneel advies voor elke zolder

In veel gevallen weet je dat je niet tevreden bent over je zolder, maar ontbreekt het aan concrete ideeën. Ook in dat geval staan we voor je klaar. Afhankelijk van je zolderruimte, de problemen waar je tegenaan loopt en eerste wensen, bieden wij professioneel advies en een passende oplossing.

Kies voor vakmanschap en ervaring

Van afwerking tot aan dakkapellen plaatsen, wij zijn jouw partner voor zolderrenovatie. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een vakkundige aanpak en leveren standaard de kwaliteit die je mag verwachten van een professional met ruim 30 jaar ervaring.