Dakkapel Emmen

Een dakkapel is de oplossing wanneer je meer leef- en woonruimte wilt creëren. Wil je een dakkapel laten plaatsen in Emmen, dan neem je contact op met Bremer Dakkapellen. Wij zorgen ervoor dat de waarde van je woning verhoogd wordt, je meer ruimte krijgt voor het uitoefenen van je hobby of werk en geven jou een extra volwaardige kamer. Die krappe zolderkamer wordt met een dakkapel in Emmen een volwaardige slaapkamer of een mooie kamer waar jij jouw hobby uit kan oefenen. Ook een dakkapel plaatsen in Emmen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Voordelen van een dakkapel in Emmen

Het plaatsen van een dakkapel in Emmen door Bremer Dakkapellen levert veel voordelen op. Zo plaatsen wij je dakkapel al in 1 dag. ’s Middags is de dakkapel wind- en waterdicht en kan de afwerking beginnen. Daarnaast bieden we tot 10 jaar garantie en houden we van een persoonlijke benadering. Het contact is laagdrempelig en wij zijn goed bereikbaar. Daarnaast biedt een dakkapel nog meer voordeel:

  • De woon- en leefruimte wordt vergroot
  • Er wordt meer lichtinval gecreëerd
  • De ventilatie van de ruimte is beter
  • De waarde van de woning vermeerderd
Veel voordelen met een dakkapel in Emmen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij ook kunnen profiteren van de voordelen van een dakkapel in Emmen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bremer Dakkapellen. Wij helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Dakkapel in één dag geplaatst

Bremer Dakkapellen plaatst de dakkapel in één dag. Doordat we het voorwerk in onze werkplaats verrichten, kunnen we met een compleet op maat gemaakt dakkapel naar jou in Emmen vertrekken. Daar verwijderen we het dakraam van de woning en maken we het gat op maat. Met een kraan plaatsen we vervolgens de complete dakkapel op de woning. Vervolgens wordt de dakkapel wind- en waterdicht gemaakt met loodvervanger en kan de afwerking beginnen. Wij maken gebruik van duurzame en kwalitatieve producten, zodat je lang van jouw dakkapel in Emmen kunt genieten. Bij ons heb je tot tien jaar garantie en wij staan dan ook voor je klaar bij vragen of opmerkingen. Uiteraard kunnen wij de dakkapel ook afwerken met bijvoorbeeld horren of zonwering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dakkapel op maat laten plaatsen in Emmen

Elke woning is anders en verdient een dakkapel dat past bij de woning. Bremer Dakkapellen plaatst dakkapellen in Emmen op maat. Voordat het zover is, komen we eerst bij je langs om de situatie te bekijken en bekijken we welk dakkapel het best bij de woning past. Daarbij heb je keuze uit verschillende dakkapel modellen. Uiteraard is er bij ons ook ruimte voor speciale wensen en kunnen wij je hier prima in adviseren. Daarnaast kunnen we de woning voorzien van zonwering. Of dat nu rolluiken of screens zijn, het is allemaal mogelijk. We bekleden de dakkapellen in Emmen met kunststof gevelbekleding. Hiervoor maken we gebruik van hoge kwalitatieve merken. Duurzaamheid vinden we dan ook erg belangrijk. Tevens is kunststof gevelbekleding een onderhoudsarm product. Zo nu en dan schoonmaken met een sopje volstaat. Laat vandaag nog je dakkapel plaatsen in Emmen en profiteer van de voordelen van een dakkapel.

Dakkapel op maat laten plaatsen in Emmen

Prijzen van een dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen in Emmen biedt veel voordelen, maar daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan. Hoe duur jouw dakkapel is, hangt uiteraard af van verschillende factoren. Bremer Dakkapellen plaatst dakkapellen op maat en heeft daarom geen vaste prijslijst voor dakkapellen. De prijs van de dakkapel hangt onder ander samen met het gekozen materiaal. Onze voorkeur gaat uit naar duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen die een lange levensduur kennen. Met deze materialen kun jij langer van jouw dakkapel in Emmen profiteren. Daarnaast is de afmeting van de dakkapel van groot belang voor de hoogte van de kosten. Wil jij de dakkapel over de gehele lengte van de woning of volstaat een enkel raam voor jouw woning? Wil jij de prijs van de dakkapel bij jou in Emmen weten? Dan komen we graag langs om een complete offerte op maat te maken. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend.

Nokverhoging, dakopbouw of dakkapel laten plaatsen

Met een dakkapel vergroot je de woon- en leefruimte en verbeter je de lichtinval. Toch kun je in sommige gevallen ook voor een dakopbouw of nokverhoging kiezen om meer ruimte te realiseren. De dakkapel in Emmen wordt in het midden van het dakvlak geplaatst. Net als een dakkapel wordt bij een nokverhoging het dak verhoogd, maar bij deze wordt ook de nok verhoogd. Je lage zolderkamer wordt in zijn geheel hoger en je creëert een volwaardige kamer. Daarnaast is het mogelijk om een dakopbouw te laten plaatsen. Daarbij wordt er een complete verdieping op een plat dak gerealiseerd. Uiteraard is het mogelijk om hier een dakkapel op te plaatsen. Je woning in Emmen verhoogt in waarde en jij profiteert van een extra ruimte in je woning. Wil je weten wat het meest geschikt is voor jouw woning, een dakopbouw, nokverhoging of dakkapel plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Dakkapel in Emmen laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Met ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen, helpen we je graag met een dakkapel in Emmen. Of je nu een dakkapel in Emmen laat plaatsen van drie meter of acht meter, wij staan voor je klaar. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom komen we graag kennis met je maken en een offerte op maat bij je maken, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je ook kunststof kozijnen laten plaatsen in Emmen? Neem ook dan contact met ons op en maak een afspraak.

“Zeer tevreden over het eindresultaat van de geplaatste dakkapel. Goed vakmanschap. Adequaat gewerkt.”