Dakkapel in Hardenberg

Dakkapel laten plaatsen in Hardenberg

Een dakkapel laten plaatsen in Hardenberg is een prachtige investering voor meer woon- en leefruimte. Een project van dit formaat vraagt om de juiste aanpak voor het beste resultaat. Met onze maatwerk aanpak garanderen we een vakkundige vormgeving, constructie, montage en afwerking van jouw nieuwe dakkapel in Hardenberg. Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees rustig verder.

Dakkapel in één dag geplaatst
Meer dan 30 jaar ervaring
Tot 10 jaar garantie

Nieuwe dakkapel in Hardenberg in één dag geplaatst

De keuze om een dakkapel te laten plaatsen is er een die je niet lichtzinnig neemt. Het is een kostbare investering, waarbij niks fout mag gaan. Wij begrijpen dan ook dat je op zoek bent naar de beste partij om dit aan uit te besteden. Een belangrijke factor die waarschijnlijk meespeelt in je beslissing is de duur en omvang van de werkzaamheden. Niemand vindt het fijn om in de rommel te wonen, wachtende tot het werk klaar is. Gelukkig kunnen wij deze zorg al voor je wegnemen, want wij plaatsen een nieuwe dakkapel al in één dag.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens bij dakkapel in één dag geplaatst.

Ervaar de voordelen van een dakkapel

Meer woon- en leefruimte
Verbeterde lichtinval
Verhoogde woningwaarde
Verbeterde ventilatie
Verduurzaming van je woning
Vrij uitzicht over de omgeving
Binnen één dag een dakkapel geplaatst in Hardenberg geplaatst door Bremer Dakkapellen.

Reviews

Erg tevreden over het plaatsen van ons dakkapel. Vriendelijk personeel en een eerlijke prijs. Ook erg blij met onze nieuwe kozijnen! In de toekomst zullen wij Bremer zeker weer vragen!
Plezierige mensen. Vaklui. Uitstekend contact
Prima ervaring met bremer dakkapellen. Komt afspraken na en heeft prima vaklui in dienst. Laat opgeruimd achter.
Prettige communicatie, zorgt ervoor dat alles helder is. Werken netjes en werken de boel.netjes af.
Zeer tevreden over het geleverde dakkapel, geen klachten
Wat een fijne samenwerking was dit! Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen en de afwerking super. Vriendelijke mensen en er is echt vakwerk afgeleverd voor en uitstekende prijs. Bedankt!
In offerte traject al erg prettig contact met dit bedrijf. Wij wilden graag RAL7016 hebben maar kregen als tip om voor RAL7021 in te gaan omdat deze niet blauw kleurt in de zon. Daarnaast draait Bremer zijn hand er niet voor om ook even een binnenmuur te verplaatsen zodat de badkamer vergroot wordt en aansluit op het dakkapel. Zou geplaatst worden op een woensdag maar door voorspelde regen wilden ze ons nieuwe laminaatvloer niet verpesten. Twee dagen later stonden ze er al en met prachtig weer in 1 dag het dakkapel en het maken van het muurtje voltooid. Eindresultaat echt prachtig mooi! Vakwerk en doen wat ze beloven! Het mooie resultaat van een klein familiebedrijf!
Dakkapel geplaatst. Ging super snel en netjes. Leuke werklui, lieten alles netjes achter. Wat een ruimte erbij nu!
In 1 woord 'geweldig'. De enige partij die mee wou denken, die naast het plaatsen van de dakkapel ook een betonbalk weg kon/wou zagen. Zelfs toen de dakkapel door de commissie welstand werd afgewezen lieten ze zien niet voor 1 gat te vangen te zijn en hebben ze een vergunningsloos alternatief laten maken en deze daarna geplaatst. Goede kennis/kunde, vriendelijk, duidelijke communicatie en echte doorpakkers.
Zeer tevreden!👍🏼👍🏼
Snel en netjes gewerkt! Erg blij met onze nieuwe gevel en ramen/kozijnen.
Professionele en fijne mensen om mee te werken. Komen hun afspraken na, en leveren een mooi en goed product!

Ontdek de mogelijkheden

Natuurlijk is het prettig dat een dakkapel zorgt voor meer woonruimte en een verbeterde lichtinval, maar het is ook belangrijk dat deze naadloos aansluit bij de uitstraling van je woning. Om je een idee te geven van de verschillende mogelijkheden, vind je hieronder enkele modellen op rij. Heb je vragen of wil je deskundig advies over het ontwerp van je dakkapel? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.


Onze werkwijze

  • Kennismaking en locatiebezoek: Nadat je een offerte hebt aangevraagd of contact met ons hebt opgenomen door te bellen of te mailen, komen we graag langs in Hardenberg om je wensen te bespreken. Tijdens ons bezoek bekijken we uitvoerig je woning, bepalen we de afmetingen en controleren we de directe omgeving voor een plan van aanpak. Met deze kennis op zak gaan we naar de tekentafel.
  • Ontwerpfase: Op basis van je persoonlijke wensen en de maatvoeringen maken we een compleet ontwerp voor je dakkapel. Zodra jij akkoord gaat met het ontwerp is het tijd om aan de slag te gaan met bouwen.
  • Voorbereidend werk: In onze eigen werkplaats wordt je dakkapel volledig in elkaar gezet en voor zover mogelijk is, afgewerkt. Terwijl wij druk bezig zijn met de constructie van je dakkapel is het aan jou de taak om thuis de nodige voorbereidingen te treffen. Zo is het belangrijk dat de kamer of zolderruimte vrij is van meubels en andere objecten alvorens wij aan de slag gaan.
  • Dakkapel in 1 dag: Op de afgesproken dag vervoeren wij de dakkapel naar je adres in Hardenberg. Voordat we deze plaatsten, verwijderen we de dakpannen en maken we vakkundig de opening voor de dakkapel. Deze wordt vervolgens met een hijskraan op de juiste plek getild.
  • Afwerking: Wanneer de dakkapel mooi op zijn plek staat is het een kwestie van de juiste afwerking. Zo heb jij binnen één dag al een compleet nieuwe dakkapel op je woning.

De dakspecialist voor Hardenberg en omgeving

Wij zijn Bremer Dakkapellen. Vanuit het mooie Hollandscheveld in Drenthe zijn we werkzaam in heel Noord-Oost Nederland, dus ook bij jou in Hardenberg. Naast het vakkundig plaatsen van dakkapellen, kun je bij ons ook terecht voor:

Wij beschikken over een geschoold, ervaren en gemotiveerd team. Samen brengen we elk project tot een goed eind. Pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij dat ook.


Wij gaan voor kwaliteit

velux
vinyPlus
polygoot
somfy
isover
gealan

Standaard 10 jaar garantie

Bij ons staat kwaliteit voorop. Met onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van dakkapellen, het isoleren van zolders en dakstructuren en het plaatsen van kunststof kozijnen in Hardenberg, weten we exact wat er nodig is voor het beste resultaat. Zo kiezen we bewust voor toonaangevende merken zoals Gealan, Velux en Vinyplus om onze klanten de beste kwaliteit te bieden.

Om onze kwaliteitsgarantie verder te onderstrepen, bieden we standaard 10 jaar garantie op onze dakkapellen. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe dakkapel in Hardenberg.

Je dakkapel in Hardenberg geplaatst binnen 1 dag.

Een duurzame investering

We zijn allemaal druk bezig met het verduurzamen van onze woning. De een kiest voor een warmtepomp, de ander zet vol in op zonnepanelen. Wist je dat investeren in een dakkapel ook een duurzame keuze is? Alle dakkapellen die wij ontwerpen, fabriceren en plaatsen zijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbel of zelfs driedubbel glas. Daarnaast staan we voor je klaar met professioneel advies over andere maatregelen die je kunt nemen om je huis te verduurzamen. Dit doen we graag vrijblijvend en in overleg.

Hoeveel kost een dakkapel laten plaatsen?

Wij begrijpen dat het kostenplaatje een bepalende factor is in je overweging om een dakkapel te laten plaatsen. Omdat de prijs van een dakkapel afhankelijk is van diverse factoren, zoals materiaalkeuze, afmetingen, afwerking en manuren, is het voor ons niet realistisch om zonder kennismaking een prijsopgave te vermelden. We willen graag eerst je wensen en voorkeuren horen om zo een beter beeld te vormen. Op basis hiervan kunnen we een gerichte inschatting van de kosten maken.

Wil je weten hoeveel een dakkapel laten plaatsen bij jou in Hardenberg kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Dakkapel in Hardenberg laten plaatsen door Bremer Dakkapel

Laat ook je dakkapel in Hardenberg plaatsen door ons team en ontdek zelf hoe onze jarenlange ervaring en kwaliteitsgerichte aanpak het verschil maakt. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een complete offerte op maat. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met al je vragen.

Ontvang meer informatie

Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een dakkapel in Hardenberg of heb je een vraag en/of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.