Dakkapel laten plaatsen in Meppel

Met een dakkapel in Meppel creëer je meer leef- en woonruimte. Daarnaast wordt de waarde van je woning verhoogd. Bij uitbreiding van het gezin, het beoefenen van een (uit de hand gelopen) hobby of bij het werken vanuit huis, kan een dakkapel dan ook net even dat extra’s bieden. Een krappe zolderkamer wordt een volwaardige leefruimte of een slaapkamer met schuin dak wordt een stuk ruimer wanneer er een dakkapel bij jou in Meppel geplaatst wordt. Verhuizen is dan ook niet nodig. Wil jij ook een dakkapel plaatsen in Meppel? Laat dat dan over aan de vakman. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt Bremer Dakkapellen voor meer woon- en leefruimte, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw woning in Meppel.

Dakkapel in 1 dag geplaatst in Meppel

Het grote voordeel van Bremer Dakkapellen is dat je maar één dag in de puin en troep zit. Het dakkapel wordt namelijk in slechts 1 dag bij jou in Meppel geplaatst. Al het voorbereidende werk wordt door de vakmannen van Bremer Dakkapellen gedaan op de werkplaats. Met een kant en klaar dakkapel rijden we in de ochtend naar Meppel om daar deze bij jou op de woning te plaatsen. Wanneer het dakraam van de woning verwijderd is, wordt met behulp van een kraan de dakkapel op de woning geplaatst. Met loodvervanger zorgen we er vervolgens voor dat jouw dakkapel rond een uur of 14 onder normale omstandigheden al wind- en waterdicht is en kunnen we met de afwerking beginnen.

Dakkapel in 1 dag geplaatst in Meppel

De voordelen van een dakkapel van Bremer Dakkapellen

  • Dakkapel in één dag geplaatst
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsten van dakkapellen
  • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen
  • Een dakkapel in Meppel geeft meer lichtinval in de woning
  • Met een dakkapel creëer je meer leefruimte
  • Met Bremer Dakkapellen heb je tot 10 jaar garantie
  • Bremer Dakkapellen kent een persoonlijke benadering
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij profiteren van de voordelen van een dakkapel in Meppel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bremer Dakkapellen. Wij helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan
 

Dakkapel op maat in Meppel

Elke woning kent zijn eigen specifieke kenmerken en daar hoort dan ook een dakkapel op maat bij. Voordat wij een offerte voor je opstellen, komen we dan ook langs om de situatie te bekijken. De maten worden genomen en een geschikt model dakkapel wordt gekozen. Uiteraard kunnen wij je hierin prima adviseren. Daarnaast kunnen we de dakkapel in Meppel ook voorzien van zonwering. Door rolluiken of bijvoorbeeld screens te plaatsen voor de ramen, wordt de zon buiten gehouden en blijft het in de zonnige zomerdagen heerlijk koel bij jou binnen. De rolluiken werken tevens isolerend, zodat de warmte binnen blijft tijdens de koude dagen. Onze dakkapellen worden over het algemeen bekleed met kunststof gevelbekleding. Dit duurzame materiaal werkt tevens isolerend. Daarnaast heeft het een mooi uitstraling en is het een onderhoudsarm product. Dat betekent dat schilderen niet meer nodig is en dat schoonmaken met een sopje en doekje volstaat. Je hebt dan ook de keuze uit verschillende kleuren en structuren. Wil jij jouw dakkapel in Meppel een natuurgetrouwe houten look geven? Dan is een houtnerfstructuur zeker mogelijk bij Bremer Dakkapellen. Vraag naar de mogelijkheden, zodat wij jouw dakkapel helemaal op maat kunnen maken.

De prijs van een dakkapel in Meppel

Doordat wij niet met standaard dakkapellen werken, maar deze voor jou in Meppel geheel op maat maken, is er geen standaard prijslijst dakkapellen. De prijs voor het plaatsen van een dakkapel in Meppel hangt dan ook samen met verschillende factoren, zoals het materiaal dat we gaan gebruiken. Onze voorkeur gaat uit naar duurzame, onderhoudsvriendelijke en kwalitatieve materialen. Deze kennen een langere levensduur en daardoor kun jij langer van de dakkapel genieten. De prijs van het plaatsen van de dakkapel wordt tevens bepaald door de grootte. We kunnen een dakkapel over de hele breedte van de woning plaatsen, maar een gedeelte is uiteraard ook mogelijk. Wil jij weten wat de prijs voor het laten plaatsen van een dakkapel bij jou in Meppel is? Dan komen we graag bij je langs om een duidelijke en een zo compleet mogelijke offerte voor je op te stellen. Uiteraard is dit een vrijblijvende offerte en ben je hiermee tot niks verplicht.

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van de grootte

Dakkapel laten plaatsen of een nokverhoging overwegen

Een schuin dak laat ons vaak direct denken aan het plaatsen van een dakkapel. Toch is in sommige gevallen een nokverhoging of een dakopbouw ook een optie. Waar bij een dakkapel het schuine dak omhoog getrokken wordt tot een recht dakoppervlak, wordt bij een nokverhoging juist de gehele nok verhoogd. Dit is bijvoorbeeld bij een zolder met laag dak een zeer goede optie. De gehele zolder wordt dan verhoogd en hier kun je vervolgens weer één of twee volwaardige ruimte van maken. Heeft jouw woning een plat dak dan is een dakopbouw mogelijk. Boven op het dak van je woning, of op het dak van de garage of carport wordt dan een extra ruimte geplaatst. Wil je hier meer informatie over of advies bij het maken van de juiste keuze? Ook dan kunnen wij je hiermee van dienst zijn.

Dakkapel laten plaatsen in Meppel door Bremer Dakkapellen

Laat je dakkapel in Meppel plaatsen door Bremer Dakkapellen. Dankzij onze vele jaren ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Meppel en omstreken, ben je verzekerd van een goed resultaat. Of je nu kiest voor een ruim dakkapel van een tiental meters of een bescheiden dakkapel van twee meter, wij helpen je graag verder met het plaatsen van dakkapellen in Meppel. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij komen dan graag bij je langs om je te informeren en adviseren en samen bekijken we de mogelijkheden. Hierna zullen wij een vrijblijvende offerte op maat opstellen. Persoonlijk contact vinden wij dan ook erg belangrijk.

Dakkapel laten plaatsen in Meppel: “We hebben een zee van ruimte erbij en het ziet er ook nog eens super uit van buiten en van binnen. Keurig werk en prima service. Top!”