Dakkapel in Hardenberg

Dakkapel laten plaatsen in Ommen

Ben je toe aan meer effectieve woonruimte in je woning in Ommen? Wil je meer uit de zolder halen en een donkere opslagruimte ombouwen tot een veelzijdige extra leefruimte? Laat ons dan je dakkapel plaatsen in Ommen. Met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij vakwerk en een prachtig resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees verder.

Dakkapel in één dag geplaatst
Meer dan 30 jaar ervaring
Tot 10 jaar garantie

Jouw nieuwe dakkapel in Ommen in 1 dag geplaatst

Een dakkapel laten plaatsen is een beslissing die je weloverwogen neemt. Het gaat om een aanzienlijke investering waarbij niets mis mag gaan. Daarom is het belangrijk om de juiste partij te kiezen voor deze klus. Een doorslaggevende factor bij je keuze kan de duur en de omvang van de werkzaamheden zijn. Niemand zit te wachten op een lange periode aan rommel en overlast in huis. Gelukkig kunnen wij deze zorg direct wegnemen, want wij plaatsen een nieuwe dakkapel binnen slechts één dag.

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over dakkapel in 1 dag plaatsen.

De voordelen van een dakkapel

Meer woon- en leefruimte
Meer natuurlijk licht in huis
Investering in de waarde van je woning
Makkelijker ventileren met frisse buitenlucht
✓Actief verduurzamen van je huis
Vrij uitzicht over je omgeving
Binnen één dag een dakkapel geplaatst in Hardenberg geplaatst door Bremer Dakkapellen.

Dit zeggen onze klanten:

Reviews

Erg tevreden over het plaatsen van ons dakkapel. Vriendelijk personeel en een eerlijke prijs. Ook erg blij met onze nieuwe kozijnen! In de toekomst zullen wij Bremer zeker weer vragen!
Plezierige mensen. Vaklui. Uitstekend contact
Prima ervaring met bremer dakkapellen. Komt afspraken na en heeft prima vaklui in dienst. Laat opgeruimd achter.
Prettige communicatie, zorgt ervoor dat alles helder is. Werken netjes en werken de boel.netjes af.
Zeer tevreden over het geleverde dakkapel, geen klachten
Wat een fijne samenwerking was dit! Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen en de afwerking super. Vriendelijke mensen en er is echt vakwerk afgeleverd voor en uitstekende prijs. Bedankt!
In offerte traject al erg prettig contact met dit bedrijf. Wij wilden graag RAL7016 hebben maar kregen als tip om voor RAL7021 in te gaan omdat deze niet blauw kleurt in de zon. Daarnaast draait Bremer zijn hand er niet voor om ook even een binnenmuur te verplaatsen zodat de badkamer vergroot wordt en aansluit op het dakkapel. Zou geplaatst worden op een woensdag maar door voorspelde regen wilden ze ons nieuwe laminaatvloer niet verpesten. Twee dagen later stonden ze er al en met prachtig weer in 1 dag het dakkapel en het maken van het muurtje voltooid. Eindresultaat echt prachtig mooi! Vakwerk en doen wat ze beloven! Het mooie resultaat van een klein familiebedrijf!
Dakkapel geplaatst. Ging super snel en netjes. Leuke werklui, lieten alles netjes achter. Wat een ruimte erbij nu!
In 1 woord 'geweldig'. De enige partij die mee wou denken, die naast het plaatsen van de dakkapel ook een betonbalk weg kon/wou zagen. Zelfs toen de dakkapel door de commissie welstand werd afgewezen lieten ze zien niet voor 1 gat te vangen te zijn en hebben ze een vergunningsloos alternatief laten maken en deze daarna geplaatst. Goede kennis/kunde, vriendelijk, duidelijke communicatie en echte doorpakkers.
Zeer tevreden!👍🏼👍🏼
Snel en netjes gewerkt! Erg blij met onze nieuwe gevel en ramen/kozijnen.
Professionele en fijne mensen om mee te werken. Komen hun afspraken na, en leveren een mooi en goed product!

Beschikbare dakkapel modellen

Een dakkapel biedt niet alleen extra leefruimte en betere lichtinval, maar moet ook perfect passen bij de stijl van je huis. Om je een goed beeld te geven van de diverse opties, hebben we hieronder een aantal modellen voor je op een rij gezet. Heb je vragen of wil je professioneel advies over het ontwerp van jouw dakkapel? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.


Zo gaan we te werk

  • Bezichtiging woning: Zodra we je offerteaanvraag binnen hebben of contact hebben gehad via telefoon of e-mail, plannen we graag een bezoek in om bij je langs te komen in Ommen. Hier bespreken we al je wensen en inspecteren we je woning en directe omgeving. Met deze informatie op zak gaan we naar de tekentafel.
  • Ontwerpfase: Op basis van jouw persoonlijke wensen en de opgegeven afmetingen creëren we een volledig ontwerp voor je dakkapel. Zodra jij het ontwerp goedkeurt, kunnen we direct beginnen met de bouw.
  • Voorbereidend werk: In onze eigen werkplaats bouwen en werken we je dakkapel volledig af. Terwijl wij ons concentreren op de constructie, is het aan jou de taak om thuis de benodigde voorbereidingen te treffen. Zorg ervoor dat de kamer of zolder leeg is van meubels en andere voorwerpen voordat wij aan de slag gaan.
  • Dakkapel in 1 dag: Op de afgesproken dag plaatsen wij de dakkapel bij je thuis in Ommen. Eerst halen we de dakpannen weg en zorgen we professioneel voor de benodigde opening. Vervolgens plaatsen we de dakkapel nauwkeurig met behulp van een hijskraan.
  • Afwerking en oplevering: Zodra de dakkapel perfect geplaatst is, blijft alleen de afwerking over. Binnen één dag kun je dus genieten van een volledig nieuwe dakkapel op je woning in Ommen.

De dakspecialist voor Ommen en omgeving

Wij zijn Bremer Dakkapellen. Vanuit ons mooie Hollandscheveld in Drenthe plaatsen we dakkapellen in heel Noord-Oost Nederland, inclusief Ommen. Naast ontwerp en installatie van een dakkapel kun je bij ons ook terecht voor:

  • Installatie van kunststof kozijnen
  • Dakopbouw of nokverhoging
  • Zolder laten renoveren
  • Verduurzamen van je woning

Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde professionals. Wij zorgen ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond. Pas wanneer jij als klant tevreden bent, zijn wij dat ook.


Altijd A-merk kwaliteit

velux
vinyPlus
polygoot
somfy
isover
gealan

Standaard 10 jaar garantie

Bij ons staat kwaliteit centraal. Dankzij onze jarenlange expertise in dakkapellen plaatsen, het isoleren van zolders en dakconstructies en het plaatsen van kunststof kozijnen in Ommen, weten we precies wat er nodig is voor een perfect resultaat. We werken daarom uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Gealan, Velux en Vinyplus om onze klanten de hoogste kwaliteit te garanderen.

Om onze toewijding aan kwaliteit extra kracht bij te zetten, bieden wij standaard 10 jaar garantie op onze dakkapellen. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe dakkapel in Ommen, jaar na jaar.

Je dakkapel in Hardenberg geplaatst binnen 1 dag.

Een verstandige duurzame keuze

Vrijwel iedereen is tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woning. Sommigen kiezen voor een warmtepomp, anderen investeren in zonnepanelen. Maar wist je dat een dakkapel ook een duurzame investering is? Onze dakkapellen zijn namelijk uitstekend geïsoleerd en uitgerust met dubbel of zelfs driedubbel glas. Daarnaast bieden wij professioneel advies over andere energiebesparende maatregelen die je kunt treffen voor je huis. Dit advies is geheel vrijblijvend en wordt in goed overleg gegeven.

Hoeveel kost een dakkapel laten plaatsen?

Wij begrijpen dat de kosten een cruciale rol spelen bij je beslissing om een dakkapel te laten plaatsen. De prijs van een dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de keuze van materialen, de afmetingen, de afwerking en het aantal arbeidsuren. Hierdoor is het niet mogelijk om zonder kennismaking een nauwkeurige prijsopgave te doen. We willen eerst graag je wensen en voorkeuren bespreken om een beter inzicht te krijgen. Op basis daarvan kunnen we een gerichte kosteninschatting maken.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten plaatsen van een dakkapel in Ommmen? Vraag dag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat je dakkapel in Ommen plaatsen door ons ervaren team en ervaar zelf het verschil dat onze jarenlange expertise en kwaliteitsgerichte werkwijze maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een complete, op maat gemaakte prijsopgave. Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontvang meer informatie

Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een dakkapel in Hardenberg of heb je een vraag en/of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.