Huis verduurzamen

Verduurzamen. Als huiseigenaar kun je er tegenwoordig niet meer omheen. Klimaatbewustzijn en de hoge energiekosten vragen om een actieve aanpak. Wij kunnen jou helpen met je huis verduurzamen. Van professioneel advies tot vakkundige installatie, wij zijn jouw partner in verduurzaming.

 • Advies en planning
 • Zolder- en dakisolatie
 • Dakkapel plaatsen in één dag
 • Kunststof kozijnen met HR++ of HR+++ glas

Laat je huis verduurzamen
en investeer in de toekomst van je woning

Kies voor 30+ jaar ervaring

De eerste stap om je huis te verduurzamen is direct de belangrijkste. Het vinden van de juiste partij om mee in zee te gaan. Wij bieden standaard:

 • Vakkundig advies
 • Persoonlijk contact
 • Meedenken over iedere stap
 • Kwaliteitsproducten en montage
 • Een aanpak op maat

Ervaar zelf wat 30+ jaar kennis en ervaring voor jouw woning kan betekenen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, dan komen we graag bij je langs.

Huis verduurzamen door Bremer Dakkapellen.
Dakkapel in één dag geplaatst
Meer dan 30 jaar ervaring
Tot 10 jaar garantie

Investeer in de toekomst van je woning

Het verduurzamen van je huis is een mooi streven. Niet alleen omdat je het milieu een handje wil helpen, maar ook voor je eigen financiële zekerheid. Nu en in de toekomst. Door actief je huis te verduurzamen en isoleren, bespaar je op de lange termijn stookkosten. Daarnaast investeer je actief in de marktwaarde van je woning. Zo weet je zeker dat je er nu en later warmpjes bijzit.

Kies daarom voor professioneel advies en installatie. Dan zorgen wij voor een net resultaat waar je nog vele jaren van geniet.

Onze klanten aan het woord

De afgelopen jaren hebben we veel klanten blij mogen maken met de verduurzaming van hun woning, door isolatie aan te brengen, kunststof kozijnen te plaatsen of door op maat gemaakte dakkapellen vakkundig te plaatsen. Lees hier een review van een van onze vele tevreden klanten:

”Prima werk en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alles valt te overleggen. Prettig in de samenwerking en iemand die weet waar die over praat en staat met beide benen op de grond.”

Onze klanten aan het woord

Wat een vakmensen! Vanaf dag 1 werden wij goed begeleid in de keuze voor onze kunststof kozijnen. Duidelijke en heldere communicatie. Tijdens het plaatsen waren alle monteurs super vriendelijk, werkte zeer zorgvuldig en schoon en zeer beleefd. Wat een staaltje vakwerk hebben deze mannen geleverd. In één woord top! Fam. Vos - Assen

L Lianne Vos-Klinkhamer

Bremer dakkapellen heeft de werkzaamheden volgens afspraak en stipt op tijd uitgevoerd. Er wordt gewerkt met vriendelijk en deskundig personeel en de nazorg is prima. Niets dan lof van onze kant. Fam. van Gerwen.

H Henk van Gerwen

Vorige week een dakkapel laten plaatsen en alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Een fijne samenwerking en prettige communicatie. Een leuk/gezellig team klussers om over de vloer te hebben.

B Bianca Eising

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij zijn dé specialist voor zorgvuldige installatie van dakkapellen, kozijnen en gevelbekleding. Vanuit ons vak zijn we als geen ander bekend met de uitdagingen die komen kijken bij het verduurzamen van je woning. Wij hebben al veel huishoudens geholpen met stappen nemen om hun huis te verduurzamen. Word jij onze volgende tevreden klant? We staan voor je klaar. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Wij helpen je graag met het verduurzamen van je huis.

Advies en planning

Je woning verduurzamen is populairder dan ooit. Op tv en radio komt de ene na de andere reclame voorbij die oproept tot verduurzaming. Van energieleveranciers tot de overheid, iedereen vraagt om je aandacht. Wij begrijpen dat dit best wel overweldigend is. Daarom staan wij je bij voor vakkundig advies en begeleiding. Samen vinden we een antwoord op al je vragen en stippelen we een aanpak uit die voor jezelf, je woning en je portemonnee het beste werkt.

Wij bieden vakkundig advies voor:

 • Subsidieaanvraag
 • Regel- wetgeving
 • Budgettering en planning
 • Werkzaamheden plannen
 • En meer!

Dak- en zolderisolatie

Al jaren komen we bij klanten voor het plaatsen van een nieuwe, compleet geïsoleerde dakkapel. Dit is natuurlijk een prachtige aanwinst die de waarde van je woning verhoogt. Helaas blijkt in veel gevallen dat de rest van de zolder of het dak nauwelijks is geïsoleerd. Dit is natuurlijk een gemiste kans.

Gelukkig kunnen wij jou helpen met het isoleren van je zolder en dak. Wij voorzien hierbij het volledige traject, van planning tot plaatsing en afwerking. Natuurlijk garanderen we voor onze isolatiewerkzaamheden dezelfde kwaliteit als voor al onze diensten. Zo kun jij zonder zorgen toekijken hoe je woning stap voor stap wordt verduurzaamd.

Plaatsen kunststof kozijnen

Bij verduurzamen denken mensen direct aan warmtepompen, zonnepanelen en elektrische auto’s. Meer voor de hand liggende maatregelen worden vaak over het hoofd gezien. Door houten of verouderde kozijnen te laten vervangen door nieuwe kunststof kozijnen, kies je voor een duurzame optie waarmee je huis optimaal is voorbereid voor de komende jaren.

Dakkapel in 1 dag

Een dakkapel plaatsen is een prachtige manier om op zolder meer ruimte te creëren en de natuurlijke lichtinval te vergroten. Daarnaast kiest u met onze dakkapellen standaard voor een duurzame optie.

Wil je jouw zolder laten uitbreiden met een dakkapel op maat? Dan kunnen wij direct de huidige isolatie van je zolder en dak beoordelen. Indien gewenst bieden we ook hiervoor een passende aanpak. Wij plaatsen een nieuwe dakkapel binnen 1 dag, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Zo ervaar je maximaal 1 dag overlast en rommel, daarna kun je vrij genieten van alle extra ruimte en daglicht.

HR++ of HR+++, wat kies jij?

Voor het plaatsen van kunststof kozijnen en dakkapellen kiezen we altijd voor de meest duurzame opties. Zo plaatsen we uitsluitend dakkapellen en kozijnen die optimaal geïsoleerd zijn en standaard voorzien zijn van HR++ dubbel glas. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor HR+++ driedubbel glas. Deze heeft een nog betere isolerende werking zonder dat dit ten koste gaat van de natuurlijke lichtinval. We adviseren je graag over welke opties het meest geschikt zijn voor je woning en persoonlijke situatie.

Altijd een compleet resultaat

Ben je op zoek naar een vakspecialist die er voor jou is? Iemand die actief met je meedenkt over de mogelijkheden en altijd een passende oplossing biedt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op korte termijn je zolder wilt verduurzamen of nieuwe kunststof kozijnen wilt laten plaatsen, wij bieden een complete ontzorging van begin tot eind.

Wij komen graag bij je langs voor een complete aanpak op maat. Vanzelfsprekend gaan we graag met je om tafel om je wensen te bespreken. Dankzij onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Zo komen we samen tot een plan van aanpak dat het beste werkt voor jouw situatie.

Zodra je akkoord gaat met de plannen, gaan we aan de slag. Wij verzorgen het hele traject van levering tot aan afwerking. Het enige wat we van jou vragen is dat het werkgebied toegankelijk is op de dag dat wij bezig gaan met de werkzaamheden, dan zorgen wij voor de rest.

Standaard 10 jaar garantie

Wij staan voor het leveren van kwaliteit. Dankzij onze rijke ervaring in het plaatsen van dakkapellen, kunststof kozijnen en het isoleren van zolder en dakconstructies, weten wij precies wat nodig is voor een maximaal resultaat. Om jou de beste kwaliteit te garanderen werken we uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals Gealan, Velux en Vinyplus. Bewezen kwaliteit waar je nog vele jaren van geniet.

Om onze kwaliteitsbelofte extra kracht bij te zetten, krijg je bij ons standaard 10 jaar garantie. Dat lees je goed. Bij ons profiteer je tot 10 jaar garantie op onze dakkapellen, installatie van Gealan kozijnen en isolatie en verduurzaming van je zolder of dak. Zo zorgen wij dat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak

Wacht niet langer en neem de eerste stap naar duurzaam wonen. Wij helpen jou met het volledige traject, waardoor je altijd een goede keuze maakt die volledig past bij je woning en je wensen.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan komen we binnenkort bij jou thuis om te kijken wat er gedaan kan worden om jouw huis te verduurzamen. Zo kun jij ook in de toekomst maximaal genieten van je woning.

Laat je huis verduurzamen
en investeer in de toekomst van je woning