Dakopbouw en nokverhoging

Een dakopbouw of nokverhoging is een compleet nieuw bouwwerk dat aan het bestaande dak wordt toegevoegd. Bremer Dakkapellen bouwt je dakopbouw of nokverhoging ter plaatse. De wanden worden in onze werkplaats geproduceerd, waarna we het als bouwpakket op locatie monteren. Ook bij het plaatsen van een dakopbouw of nokverhoging geven wij je graag gratis en vrijblijvend advies.

Nokverhoging of dakopbouw plaatsen

Heeft jouw woning een plat dak en wil je er graag een verdieping bij creëren voor meer leefruimte en woongenot? Dan bouwen wij daar graag een complete verdieping op. Dit wordt een dakopbouw genoemd. We spreken van een nokverhoging als het schuine dak wordt verhoogd. Dat kan aan één zijde van het dak, maar ook een dubbele nokverhoging is mogelijk.

Nokverhoging laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Ruimte creëren met een nokverhoging of dakopbouw

Als je een zolderverdieping met een laag dak hebt, is een nokverhoging de beste manier om ruimte te winnen. Je kunt niet staan op je huidige zolderverdieping of er is zelfs geen zolder aanwezig? Dan is een nokverhoging of dakopbouw een goede keuze. Met de verhoging of opbouw, heb je er een volwaardige ruimte, of zelfs hele verdieping, bij. Daarmee realiseer je niet alleen meer woonruimte, maar komt dit ook het woongenot ten goede. Van de extra ruimte kan bijvoorbeeld een extra slaapkamer, hobbykamer of kantoor gemaakt worden.

Dakopbouw op de garage laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Werkwijze bij een dakopbouw plaatsen

Wanneer je besluit een dakopbouw of nokverhoging op je huis te laatsten plaatsen, neem je contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen te bespreken. Uiteraard geven wij je hierbij graag advies. Daarbij maken wij een offerte op maat, zodat je weet waar je aan toe bent. De constructie produceren wij in onze werkplaats en de opbouw wordt snel bij je geplaatst, zodat je minimaal in de rommel zit. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Bremer Dakkapellen maakt optimaal gebruik van de breedte van het dak, zodat de constructie maximale ruimtewinst geeft