Dakkapellen plaatsen

Ook meer ruimte creëren in je woning? Laat dan een dakkapel plaatsen. Met een dakkapel maak je van een kleine ruimte met schuin dak, een volwaardige kamer. Deze kun je uitstekend gebruiken als hobbykamer, kantoor of slaapkamer. En bij Bremer Dakkapellen zit je nooit lang in de rommel. Wij plaatsen jouw dakkapel in één dag!

Voordelen plaatsen dakkapel

  • geeft veel ruimte, je krijgt er een compleet nieuwe kamer bij
  • geeft veel woonplezier
  • geeft veel licht
  • zorgt voor frisse lucht (ramen en ventilatie)
  • geeft een waardestijging van het huis
  • is aantrekkelijk bij verkoop van je huis
  • is snel geplaatst, vaak binnen een dag
Dakkapel laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Dakkapel op maat geplaatst

Bij Bremer Dakkapellen ben je verzekerd van een product op maat. Je kiest bij ons uit verschillende materialen en je hebt bij ons de mogelijkheid om uit verschillende modellen dakkapellen te kiezen. Uiteraard kunnen wij je dankzij onze ruime ervaring in de bouwsector prima adviseren bij jouw keuzes. Wij verzorgen het hele project voor je. Voorwerk wordt op locatie gedaan, zodat we de dakkapel binnen één dag bij jou kunnen plaatsen. Uiteraard is het mogelijk om het binnenwerk ook door ons te laten doen.

Renoveren dakkapel

Is je dakkapel in staat achteruit gegaan? En kan hij wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Ook voor het renoveren van dakkapellen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren het dakkapel graag voor je, zodat je weer optimaal van alle voordelen van een dakkapel genieten kunt. Meer weten over een dakkapelrenovatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Wanneer je kiest voor Bremer Dakkapellen komt Walco Bremer persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en je wensen te bespreken. Op deze manier maken wij een offerte voor je op maat. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.

Informatie aanvragen