Bremer dakkapellen heeft naar volle tevredenheid en in een prettige open samenwerking een dakkapel bij mij geplaatst.

Aflevering, nakomen van afspraken, meedenken in opties, werkuitvoering zijn perfect. Niet onbelangrijk is dat de gunstige prijsstelling ook een kwaliteit van dit bedrijf is die snel aanspreekt. Mijn aanbeveling van Bremer dakkapellen doe ik in de volle overtuiging dat ook toekomstige klanten tevreden zullen zijn over de kwaliteit die geleverd wordt.

John Klein

Al enig tijd waren wij voor de uitbreiding van de woonruimte op de 1e etage op zoek naar de mogelijkheid om op een gedegen en efficiënte wijze daar een oplossing voor te vinden. Om dat wij slechte ervaringen hebben met landelijke ketens (geen vak personeel, goedkoop blijkt vaak duurkoop) wilden wij per se een bedrijf waar een klantvriendelijke benadering centraal zou staan. En om dat vooral de regionale ondernemers willen ondersteunen zijn wij na enig zoek werk uitgekomen bij Bremer Dakkappelen. Natuurlijk hebben wij meerdere offertes aangevraagd bij diverse bedrijven, maar Walco Bremer sprong daar direct uit in snel en correct te reageren. Na de aanbesteding waren wij over het verloop van de werkzaamheden en de nazorg zeer tevreden.

Marga en Siebo

Wij zijn in het bezit van een keuterboerderijtje en hebben een dakkapel laten plaatsen door Bremer Dakkapellen.

Al bij het eerste contact werd duidelijk dat er zeer vakkundig en voortvarend zal worden gewerkt. Er is goed meegedacht over onze wensen en die zijn uitstekend uitgevoerd. 

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de sfeer waarin het werk verliep.

 

Peter de Rooij en Nel Taal