Gevelbekleding

Met gevelbekleding maak je je woning helemaal af. Door je woning af te werken met 100% duurzaam materiaal, zoals kunststof gevelbekleding, krijgt je woning weer een nieuwe, frisse uitstraling. Kunststof gevelbekleding laten plaatsen, laat je doen door Bremer Dakkapellen. Met meer vele jaren ervaring op het gebied van bouwen, dakkapellen plaatsen en gevelbekleding, worden de kunststof panelen met uiterste precisie geplaatst. Oude gevels worden beschermd door deze nieuwe toplaag en een nieuwe look wordt gecreëerd.

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Je woning bekleden met kunststof gevelbekleding brengt vele voordelen met zich mee. Zo betreft het een onderhoudsarm product, wat onder andere betekent dat schilderen niet meer nodig is. Het schoonmaken van de gevelbekleding is daarentegen erg eenvoudig. Daarnaast zijn de kunststof gevelpanelen kleurvast en weersbestendig. De levensverwachting ligt dan ook op meer dan 30 jaar. Wij maken onder andere gebruik van het merk VinyPlus, wat een duurzaam product levert van 100% gerecycled kunststof. Een ander voordeel van VinyPlus gevelbekleding is dat het een natuurgetrouwe houtprint heeft dat niet van echt hout vat te onderscheiden. Tevens ontvang je op dit product 10 jaar fabrieksgarantie.

Gevelbekleding laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Gevelbekleding laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

De kunststof gevelbekleding laat je aanbrengen door een betrouwbare partner. Bremer Dakkapellen heeft vele jaren ervaring op het gebied van bouwen en gevelbekleding. Door gebruik te maken van duurzame materialen, zorgen we ervoor dat je huis weer een mooie en frisse uitstraling krijgt. Meer weten over het aanbrengen van kunststof gevelbekleding of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.