Zonwering

Een zonnetje is heerlijk, maar wanneer deze de hele dag door op je ramen schijnt wordt het wel erg warm binnen. Zonwering laten plaatsen is dan een goede optie. Bremer Dakkapellen levert en plaatst verschillende zonweringen. Bij ons ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en tevens wordt de zonwering bij jou thuis op keurig geplaatst.

Verschillende soorten zonwering

Zonwering is in de eerste plaats een functioneel gevelelement. Daarnaast is het ook een belangrijk esthetisch element in de architectuur van de gevel. Bij ons zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, materialen, kleuren en afmetingen mogelijk:

  • Rolluiken
    Een rolluik is temperatuur- en geluidsisolerend, zonwerend, verduisterend én inbraakwerend. Het is ook mogelijk om de rolluik in je dakkapel weg te werken.
  • Screens
    Een screen loopt verticaal voor het raam langs. Met deze zonwering blijft het uitzicht voor een groot deel behouden, terwijl binnenvallend zonlicht sterk wordt gefilterd.
  • Knikarmschermen
    Met een knikarmscherm behoud je een fijne doorloophoogte. Deze zonwering is daarom uitermate geschikt als toepassing boven het terras.
Zonwering laten plaatsen door Bremer Dakkapellen

Zonwering laten plaatsen

De stap naar perfecte zonwering begint met persoonlijk contact. Neem daarom vandaag nog contact op met Bremer Dakkapellen. Wij komen graag bij je langs om de boel te bekijken, je te voorzien van deskundig advies en een offerte op maat te maken.